...

Digitointipalvelut

VHS-kasettien ja MiniDV-kasettien digitointi

Huom! myös 8,  Hi8, Digital-8 -formaattien digitointi, jos asiakkaalla on kyseinen kamera!

Muistatko vielä VHS- ja MiniDV-kasetit? Ne olivat aikoinaan suosittuja tallennusvälineitä, mutta nykyään niitä ei enää juuri käytetä. Jos omistat vanhoja kasetteja, joihin on tallennettu tärkeitä muistoja, kuten häitä, syntymäpäiviä tai muita merkittäviä tapahtumia, niiden säilyttäminen alkuperäisessä muodossaan ei välttämättä ole enää mahdollista.

Onneksi meillä on ratkaisu ongelmaan – me digitoimme VHS- ja MiniDV-kasetit, jotta voit säilyttää tärkeät muistot ikuisesti ja jakaa niitä helposti ystävien ja perheen kanssa!

Digitointiprosessimme on nopea, helppo ja turvallinen. Ensiksi lähetät meille kasetit, jonka jälkeen me digitoimme ne korkealaatuisiksi digitaalisiksi tiedostoiksi. Tiedostot tallennetaan muistitikulle tai kiintolevylle, jotka voit sitten helposti siirtää tietokoneellesi tai jakaa verkossa.

Emme ainoastaan digitoi kasettejasi, vaan voimme myös tehdä niistä entistä parempilaatuisia. Me korjaamme tarvittaessa värien, kontrastin ja kirkkauden epätasaisuudet ja poistamme häiriöt, kuten viat ja jäännöskohinat, jotta lopputuloksena on mahdollisimman selkeä ja terävä kuva.

Meillä on vuosien kokemus VHS- ja MiniDV-kasettien digitoinnista, ja me käytämme vain laadukasta ja ammattitaitoista laitteistoa ja ohjelmistoja. Voit siis luottaa siihen, että kasettisi ovat hyvissä käsissä.

Jos haluat digitoida VHS- tai MiniDV-kasettejasi, ota meihin yhteyttä niin voimme keskustella tarpeistasi ja antaa sinulle tarkat tiedot hinnoista ja aikataulusta. Muista, että mitä nopeammin toimitat kasettisi meille, sitä nopeammin voit saada tärkeät muistosi takaisin käyttöösi digitaalisessa muodossa!

Toimipaikkamme on Alajärvellä, mutta teen digitointipalvelua koko Suomen  alueella.

Huom! myös 8,  Hi8, Digital-8 -formaattien digitointi, jos asiakkaalla on kyseinen kamera!

Digitointipalvelut - vhs-kasetit
Digitointipalvelut - miniDV-kasetit
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.