Verkkosivut, verkkokaupat

Responsiiviset, helposti päivitettävät sivut

Kotisivut edullisesti ja ammattitaidolla. Tänä päivänä verkkosivut pitää toimia kaikilla laitteilla ja erityisesti käytettävyys mobiililaitteilla on tärkeää. Teen modernit sivut, joita on itse helppo päivittää.  Myös verkkokaupat ja verkkokurssit.

Turvalliset ja hyvin saavutettavat sivut

Nykyaikaiset verkkosivut tarvitsevat myös salatun liikenteen, se parantaa tietoturvaa ja myös Google rankkaa tällaiset sivut korkeammalle hakutuloksissa. Turvallisen verkkosivun tunnistat lukon kuvakkeesta osoiterivillä. Sivujen pitää olla myös hyvin saavutettavat. Katso asiasta lisää oheisesta linkistä. Laki digitaalisten palveluja saavutettavuudesta tulee voimaan 23.9.2020.  

Hakukoneoptimoidut sivut

Hakukoneoptimointi ei ole mitään salatiedettä, mutta sinun  ei tarvitse siitä huolehtia, sillä se kuuluu verkkosivujen hintaan! Sisältö sivuilla ratkaiseen jo paljon, eli panosta verkkosivujen sisältöön. Minä hoidan lopun optimoinnin ja sivut löytyvät hyvin internetin syövereistä!

Edulliset kotisivut

Hinta alkaen 699 € + alv.  Hinta sisältää kertamaksun sivuston suunnittelusta ja rakentamisesta. Lopullinen hinta sovitaan tapauskohtaisesti riippuen sivuston vaatimuksista. Sivusto vaatii myös palvelintilan, jonka hinta riippuu palveluntarjoasta. Minulla on yhteistyösopimus www.japo.fi:n kanssa, jolloin Japo laskuttaa sivutilasta 8,90 €/kk

Nyt WordPress päivityspalvelu 10€+alv/kk! (120€+alv/v)

Verkkosivun alustana käytetään maailman yleisintä alustaa eli WordPressiä. Järjestelmää pitää aika ajoin päivittää, jotta tietoturva pysyy ajan tasalla. Esim. lisäosiin ja teemoihin tulee usein päivityksiä, jotka tukkivat esim. tietoturva-aukkoja ja itse WordPress alustakin päivittyy melko usein. Jos et itse haluaa hoitaa noita päivityksiä, voin tehdä sen sinun puolestasi ja näin sivusto pysyy aina turvallisena sen rikkoutuminen estyy. Päivitysten yhteydessä saattaa tulla ongelmia ja asiasta tietämätön voi rikkoa sivut. Voit jättää nämä huolet itseltäsi ja keskittyä olennaiseen, eli liiketoimintaasi tilaamalla samalla päivityspalvelun naurettavan halpaan hintaan! Maksu vuosittain siis 120€+alv! Hintaan sisältyy myös koko verkkosivuston varmuuskopiointi sovituin välein!

esimerkkejä muutamista tehdyistä sivustoista