VERKKOSIVUT, verkkokaupat

Tarjous!

Syksyn kunniaksi nyt verkkosivut edullisesti alk. 599+alv (norm. 699+alv) Modernit, selkeät, hyvin Googlesta löytyvät sivut, jotka toimivat myös mobiilissa kunnolla! Tarjous voimassa 30.9.2021 asti! Nyt viimeistään kannattaa päivittää verkkosivut tähän päivään!syksyn

Responsiiviset, helposti päivitettävät sivut

Kotisivut edullisesti ja ammattitaidolla. Tänä päivänä verkkosivut pitää toimia kaikilla laitteilla ja erityisesti käytettävyys mobiililaitteilla on tärkeää. Teen modernit sivut, joita on itse helppo päivittää.  Myös verkkokaupat ja verkkokurssit.

Turvalliset ja hyvin saavutettavat sivut

Nykyaikaiset verkkosivut tarvitsevat myös salatun liikenteen, se parantaa tietoturvaa ja myös Google rankkaa tällaiset sivut korkeammalle hakutuloksissa. Turvallisen verkkosivun tunnistat lukon kuvakkeesta osoiterivillä. Sivujen pitää olla myös hyvin saavutettavat. Katso asiasta lisää oheisesta linkistä. Laki digitaalisten palveluja saavutettavuudesta tulee voimaan 23.9.2020.  

Hakukoneoptimoidut sivut

Hakukoneoptimointi ei ole mitään salatiedettä, mutta sinun  ei tarvitse siitä huolehtia, sillä se kuuluu verkkosivujen hintaan! Sisältö sivuilla ratkaiseen jo paljon, eli panosta verkkosivujen sisältöön. Minä hoidan lopun optimoinnin ja sivut löytyvät hyvin internetin syövereistä!

Edulliset kotisivut

Hinta alkaen 699 € + alv.  Hinta sisältää kertamaksun sivuston suunnittelusta ja rakentamisesta. Lopullinen hinta sovitaan tapauskohtaisesti riippuen sivuston vaatimuksista. Sivusto vaatii myös palvelintilan, jonka hinta riippuu palveluntarjoasta. Minulla on yhteistyösopimus www.japo.fi:n kanssa, jolloin Japo laskuttaa sivutilasta 8,90 €/kk

esimerkkejä muutamista tehdyistä sivustoista