...

Blogi

Ilmakuvaus Dronella antaa uusia mahdollisuuksia

Ilmakuvaus

Ilmakuvaus antaa valo- ja videokuvaukseen aivan uusia ulottuvuuksia. Esim. erilaisissa juhlissa, kuten häät jne. saadaan eri näkökulmia, kun kuvat otetetaan ylhäältä päin. Videoon voidaan luonnollisesti yhdistää tavallisella videokameralla otetut videot. Ilmakuvat ja videot tuovat myös nettisivuille näyttävyyttä.

Kiinteistön myynnissä ilmasta otettu kuva antaa paremmin kuvan kiinteistöstä ja tontin sijoittumisesta alueelle. Toki omasta kiinteistöstä voi ottaa kuvan vain muistoksi ja tehdä siitä vaikka taulun seinälle. Ilmakuvauksen hinta sovitaan tapauskohtaisesti, riippuen luonnollisesti kuvausajasta ja kuvien määrästä.

Minulla on uusi DJI Mini 3 Pro drone, jolla saa erittäin laadukkaat valokuvat ja esim. 4K-videoa. Drone painaa vain 249 grammaa, ja on sen vuoksi erittäin turvallinen lennättää jopa ihmisjoukkojen päällä. Drone on myös rekisteröity säännösten mukaan Trafin rekisteriin. Turvallisuus ja lentosäännösten noudattaminen on avainasia ilmakuvauksissa.

Teen ilmakuvauksia pääsääntöisesti Etelä-Pohjanmaalla, mutta tarvittaessa voin kuvata muuallakin. Toimipaikka on Alajärvellä.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.